Uncategorized

Opnieuw beginnen….

Jeroen vond het leuk om mijn website in ere te herstellen. En vervolgens verwacht hij ook van  mij dat ik er iets op zet. Meteen schoten er allemaal ideeën door mijn hoofd. Maar voor de eerste keer na een lange tijd hou ik het simpel.

Ik zit al 3 uur in een lokaal waar de temperatuur elke 5 minuten met 0,1 graag stijgt. Vanochtend vroeg was het nog 23 graden, ondertussen is het al 26, 7. En aangezien surveilleren bij een examen hartstikke saai is, hou ik de stijgende temperaturen maar bij.

Ik weet ook dat ik over 3 uur in de koude airco naar huis zit, om de kinderen op te halen van school. Om vervolgens naar een super heet zwembad te rijden om Sashah te zien afzwemmen voor haar B-diploma. De mannen gaan op het eind een lekker verkoelende duik in het zwembad nemen. Ik daarentegen mag de foto’s maken en op de spullen letten ;-). Acha ja, verschil moet er zijn….