Uncategorized

Chagrijn…

Ik begin een oude chagrijn te worden. Ik ben ‘s ochtends niet te genieten en dan mag mijn omgeving het weten ook nog! Misschien komt ook doordat ik zo slecht heb geslapen afgelopen nacht. Vanaf een uur of 4 wordt het al licht buiten en zegt mijn biologische klok dat ik op moet staan. Rond een uur of 5 was ik het zat en heb ik het feit geaccepteerd dat slapen er niet meer inzat.

En dan gaat er van alles door je hoofd spoken. Wat je allemaal nog moet doen voor je werk. Wat voor kleren je aan moet doen straks, want het is noch warm noch koud. Welke jongetjes je zaterdag absoluut niet in je auto wilt hebben om naar voetbal te brengen. Een lijst met boeken samenstellen die je in je vakantie wilt lezen. Moet je onder de dekens blijven of kan je beter erbovenop gaan liggen. Zal ik mijn mobiel pakken of wacht ik daar nog even mee?

Nu zit ik uitgeput achter mijn computer en tel ik de uren totdat ik weer naar huis kan (nog een uur of 7)…. En probeer ik de hoofdpijn die nu op komt zetten tegen te gaan (compleet zinloze poging)…